Kokemuksia ContrAl Clinicsin riippuvuushoidoista

ContrAl on hoitanut menestyksekkäästi tuhansia eri ikäisiä ja taustaltaan erilaisia asiakkaita. Täältä löydät muutamia asiakkaidemme kirjoittamia palautteita ja kokemuksia ContrAl Clinicsistä. Erittäin kokeneet lääkärimme ja psykologimme ovat ContrAl-menetelmän avulla onnistuneet auttamaan ihmisiä irti riippuvuudesta ja pääsemään taas kiinni normaaliin työ- ja perhe-elämään. Asiakaspalautteet ovat luonnollisesti anonyymeja, sillä potilasturva- ja anonymiteetti on meille erittäin tärkeää.

Jos haluat kuulla asiakaskokemuksista lisää, käy Ylen sivuilla lukemassa 2016 kirjoitettu artikkeli Jussista. Artikkelissa kerrotaan Jussin tarina alkoholistista kohtuukäyttäjäksi ja kokemukset ContrAlin hoitomenetelmästä. Lisäksi äänessä ovat päihdelääketieteen professori ja ContrAlin vastaava lääkäri Hannu Alho ja mm. A-klinikkasäätiön Kaarlo Simojoki.

”Työhöni kuuluu aika paljon edustamista. Minua alkoi pelottaa lähes jokailtainen alkoholin käyttö. Olin jäämässä koukkuun. Millään yrityksellä ei ole varaa pitää juoppoa vastuullisissa tehtävissä. Kävin läpi Contral Clinicsin hoito-ohjelman ja alkoholin käytön vähentäminen oli sen avulla yllättävän helppoa. Koska alkoholin käyttöä ei tarvitse lopettaa kokonaan, edustustilaisuudetkin sujuvat hyvin.”

Jussi N.,
45 vuotta, Espoo

”Työni vuoksi joudun matkustamaan ympäri maailmaa. Iltaisin ei usein ollut muuta tekemistä kuin juominen. Matkustaminen on kuitenkin rankkaa ja terveyteni alkoi heiketä. Käyn silloin tällöin Suomessa ja samalla aloitin Contral Clinicsin hoito-ohjelman. Terapian ja lääkkeen avulla sain juomiseni hallintaan. Osan käynneistä suoritin Contral Clinicsin terapeutin kanssa netin välityksellä. Alkoholin käytön vähentämisen ansiosta voin nyt erinomaisesti.”

Jeffrey T.,
56 vuotta, Lontoo

”Vuosien mittaan alkoholin käyttöni lisääntyi vähitellen. Lopuksi joka ilta oli pakko juoda ainakin yksi viinipullo. Oli paineita töissä ja kotona. Siinä vaiheessa kun perhekin alkoi huomautella asiasta, tajusin ettei kaikki ole oikein kohdallaan. Kävin Contral Clinicsin hoito-ohjelman ja jo puolivälissä ohjelmaa alkoholinkulutukseni putosi puoleen. Nyt käytän alkoholia vain satunnaisesti. ”

Liisa K.,
38 vuotta, Helsinki

”Muutaman kerran vuodessa en pystynyt hillitsemään omaa alkoholin käyttöäni. Etenkin loma-ajat tuli juotua aamusta iltaan ja juomiseen saattoi mennä useita vuorokausia kerrallaan. Onneksi vaimoni lopuksi kyllästyi ja varasi ajan Contral Clinicsistä. Hoito-ohjelman käytyäni ei ole tullut yhtään retkahdusta. Parasta oli se että kaikki kävi täysin huomaamattomasti. Kukaan muu ei saanut tietää asiasta paitsi vaimo.”

Matti V.,
37 vuotta, Tampere

”Työpaikalla saneerattiin ja jäin työttömäksi. Vähitellen lähikuppilasta tuli kuin toinen koti. Kalja maittoi ja rahat olivat aina lopussa. Contral Clinicsin hoito-ohjelman avulla alkoholinkäyttöni on nyt vähentynyt murto-osaan. Raha-asiani ovat kohentuneet ja aamut ovat ihan erilaisia. Ystäväni ovat säilyneet mutta lähikuppilassa tulee käytyä vain harvoin. Käyn jatkokäynneillä Contral Clinicsissä noin kerran vuodessa.”

Ulla L.,
53 vuotta, Vantaa